A  -  B  -  C  -  D  -  E  -  F  -  G  -  H  -  I  -  J  -  K  -  L  -  M  -  N  -  Ñ  -  O  -  P  -  Q  -  R  -  S  -  T  -  U  -  V  -  W  -  X  -  Y  -  Z


AFHALINGEN
Indien u wenst kan uzelf of de door u aangeduide vervoerfirma, het (de) artikel(en) bij ons komen afhalen, dit enkel en alleen op afspraak.

ATELIER - TOONZAAL
Robertitos is gevestigd te Berlaar vlakbij de natuurlijke groenomgeving van Gestel.
Om snel aan de klantenverwachtingen te voldoen en de artikels te kunnen tentoonstellen, bevindt de toonzaal zich op de bovenverdieping van het atelier.
De locatie is eigenhandig gerenoveerd zodat het oude karakter en de persoonlijkheid van het oorspronkelijke gebouw behouden zijn gebleven.

DIENSTEN
Van bestelling tot plaatsing is uw aankoop onze verantwoordelijkheid. U koopt een totaaloplossing.

HUREN
U kunt onze artikelen voor een korte of lange periode huren. Vanzelfsprekend is het zo dat hoe langer de periode, hoe voordeliger de huurprijs in verhouding wordt.
Huurprijzen zijn procentueel berekend in functie van de aankoopprijs exclusief BTW, het aantal stuks, de termijn van verhuring en het aantal aflossingen.
U kunt deze per jaar, per kwartaal, per maand en per gelegenheid huren (bv: voor een feest, receptie, tentoonstelling, opening van een handelszaak, enz.),
De huuraflossingen hoeven niet overeen te stemmen met de gehuurde periode of m.a.w. de huuraflossingen kunnen verspreid gebeuren.
“Huren biedt u het grote voordeel dat u op regelmatige basis kan veranderen van artikel zonder deze te hoeven aankopen.”
Bovendien geniet de huurder gedurende de huurperiode het “voorkooprecht” op het desbetreffende gehuurde artikel, waardoor hij/zij het gehuurde artikel aan interessante voorwaarden kan aankopen.
Uitgebreide informatie verkrijgbaar op aanvraag.

IDIOMA    
   Robertitos es de habla hispana. Si desea mas infrmación comuniquese por la pagina "contact" o llame por telefono. Será bien atendido.

KLANTEN
Door de veelzijdigheid van de artikelen en de ruime waaier van de collectie(s), zijn Robertitos-klanten zeer uiteenlopend, kleine KMO´s tot grote vennootschappen, horeca, winkels, architecten, vrije beroepen, decorateurs en etalagisten, kunstgalerijen, hotels, scholen, kinderopvang en nog vele andere.
Particulieren behoren eveneens tot het Robertitos-klantenbestand, weliswaar meestal voor  artikelen met een iets kleiner formaat.

KOPEN
1- Mits afspraak met Robertitos ter plaatse,
2- Via bankoverschrijving (gelieve eerst telefonisch of via het contactformulier het gewenste kunst- designartikel te reserveren)
3- Op later tijdstip via eigen internetshop, verdeellocaties en partners.

LEVERINGEN
Leveringskosten zijn altijd ten laste van de koper of opdrachtgever tenzij schriftelijk anders overeengekomen. Ze zijn berekend in functie van de waarde of beter gezegd van de te verzekeren waarde, het aantal, de afstand van levering, de grootte en het gewicht van het (de) artikel(en). Levering kan op 2 manieren gebeuren :
1- Door een externe vervoerfirma
2- Door Robertitos zelf.

MATERIALEN
Materialen zoals hout en houtderivaten zijn Robertitos sterkte, maar door de creativiteit en veelzijdigheid in vormgeving is er bovendien een externe vraag naar andere materialen zoals o.a. naar kunststof- en aluminium ontstaan. Deze materialen zijn uitermate geschikt voor bv. belettering en logos in de reclamewereld.

PRIJZEN en BTW heffing:
Onze vermelde prijzen zijn netto prijzen, exclusief BTW tenzij anders vermeld.
Afhankelijk van de aard van het gekozen artikel en of het al dan niet een kunst- of designartikel is, is er in België een BTW percentage van 6 of 21% verschuldigd.
Strikt genomen spreekt de wetgeving als volgt:
"Artikelen vervaardigd door de kunstenaar zelf met al dan niet een zeer beperkt maximale reproductie of m.a.w. het gaat om een origineel kunstartikel die limitatief en strikt te interpreteren is. Voor al deze artikelen is een heffing van 6% van toepassing. Het kunstwerk moet geheel door de hand van de kunstenaar zijn vervaardigd" (wat bij Robertitos het geval is).
De maatstaf van BTW heffing vindt u bij de specificaties van ieder artikel. Bij levering of verhuur is altijd een BTW percentage van 21% van toepassing

REALISATIES
Er zijn drie mogelijkheden:
1- U koopt één of meerdere artikels uit onze collectie(s),
2- In samenwerking met u als koper of opdrachtgever brengen wij onze ideeën tot werkelijkheid
3- In opdracht voeren wij uw realisatie uit.

REGISTRATIE
Robertitos -naam -logo -embleem -acht-in-één ophangsysteem en -collecties zijn geregistreerd, kwestie van bescherming en om namaak te vermijden. Nieuwe creaties worden eveneens geregistreerd.

REPRODUCTIE
Toelating tot reproductie van foto´s, afbeeldingen of teksten worden door Robertitos uitsluitend gegeven voor een catalogus, folders en pers, onder voorwaarde dat de naam “Robertitos” wordt vermeld, samen met “de titel van het tentoongestelde artikel”, indien dit niet het geval is, zijn er auteursrechten aan Robertitos verschuldigd.

RESERVATIE
Strikt genomen is een reservatie maximum vijf werkdagen geldig, tenzij anders overeengekomen

SPECIFICATIES  

TIPS
Belichting en lichtinval zoals “dag en nacht”, kunnen de uitstraling van Robertitos kunst- design beïnvloeden.
De tentoongestelde artikelen worden meestal centraal op ooghoogte gehangen, natuurlijk is dit afhankelijk van de tentoonstellingsruimte.

TOEPASSINGEN voor BINNEN- en/of BUITENGEBRUIK
Afhankelijk van het gekozen artikel is de toepassing tot gebruik en/of tentoonstellen van dit artikel, enkel voor binnen-, enkel voor buiten- of voor binnen- en buitengebruik.
Robertitos-artikels mogen “niet” in de nabije omgeving van een warmtebron of verwarmingselement geplaatst worden, evenmin boven een verwarmingselement opgehangen worden. Warmte of een te bruuske verandering van temperatuur zou aanleiding kunnen geven tot vervorming of verkleuring van het materiaal.

VACATURES
Robertitos is nu niet direct op zoek naar, maar…. indien uw passie en motivatie Robertitos en u ten goede kan komen, laat het zeker weten, in dat geval kan een kennismakingsgesprek voor beiden verrijkend zijn.

VERANTWOORDELIJKE
Robby Bruyninx met als kunstenaar- designernaam Roberto dinamita
BTW: BE 0702 417 778 - IBAN: BE40 9799 9312 0693 - BIC: ARSPBE22.

VISIE
Mooie exclusieve kunst- en designvormgeving voor binnen- en buiteninrichting is de drijfveer van het Robertitos-concept.
Een groot deel van het budget wordt aan onderzoek en ontwikkeling van nieuwe ideeën en realisaties besteed.
De ontwerpen en realisaties zijn volledig het werk van Roberto dinamita.

WEBSITE
Al de op deze website getoonde foto´s, afbeeldingen en illustraties zijn "geen" fotostudio opnames, enkel en alleen foto´s genomen met een simpel digitaal fototoestel. Robertitos kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele lithografische fouten en/of andere fouten op deze website.
Er kunnen visueel asymmetrisch optische effecten ontstaan doordat de foto’s op een simplistische manier werden genomen, zonder rekening te houden met belichting, positie of andere kenmerken om een professionele foto te nemen.
Wenst u meer informatie of wenst u één of meerdere artikelen aan te kopen, gelieve Robertitos snel te contacteren. Kunstartikelen zijn altijd uniek of verkrijgbaar in een zeer beperkte oplage.
Website realisatie: Roberto dinamita.

page uppage UP